Choď na obsah Choď na menu

In de 9e ronde van de Premier League versloeg Manchester City Brighton met 2-1

De negende speelronde van de Premier League begon. Dit keer stonden ze thuis tegenover Manchester City en Brighton. Manchester City vertrouwde ook op hun thuisvoordeel en eigen kracht om Brighton met 2-1 te verslaan.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 7e minuut. Jeremy Doku brak vanaf links door richting het doel. Hij passeerde de bal direct in een omgekeerde driehoek voordat hij werd geblokkeerd en op het punt stond uit te gaan. Julián Álvarez ontving de bal voor de Met een directe trap kwam Manchester City op voorsprong en werd het 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 19e minuut. Erling Haaland, gekleed in Manchester City  voetbalshirt nummer 9, vuurde een schot af vanaf de voorkant van het strafschopgebied en vierde vrolijk feest nadat hij succesvol had gescoord. De fans die Manchester City-truien op het veld droegen, juichten en applaudisseerden ook Erling Haaland hielp Manchester City hun voorsprong weer uit te breiden en de wedstrijd bereikte de 2-0. Hoewel er nog veel tijd over is in de wedstrijd, is het niet optimistisch voor Brighton. De gang van zaken bij het naderen van Manchester City is erg goed. ", maar Brighton gaf niet op. Ze deden in de daaropvolgende tijd een tegenaanval. In de 52e minuut herwon Brighton eindelijk de overwinning. Hoewel ze uiteindelijk niet slaagden in de comeback en de overwinning, vermeden ze dat ze werden buitengesloten. Het was gênant , maar het was jammer dat we uiteindelijk verloren van Manchester City.

Sterker nog, de tegenaanval van Brighton in de tweede helft zorgde nog steeds voor veel druk op Manchester City, maar gelukkig verzette Manchester City zich en liet Brighton het doelvoordeel niet uitbreiden. voetbalshirts sale Het resultaat van deze wedstrijd veranderde het klassement in de Premier League. Manchester City herwon de eerste plaats met 21 punten en overtrof daarmee de oorspronkelijke leider Liverpool. Wat de fans nog meer schokt, is dat de kloof tussen de vier beste teams in de Premier League nu erg dun is, met slechts één punt tussen Manchester City, Liverpool, Tottenham en Arsenal.