Choď na obsah Choď na menu

Cristiano Ronaldo viert zijn eerste doelpunt tegen Shakhtar

Real Madrid voetbal outlet te veel mensen willen. Cristiano Ronaldo raakte een tweede helft hattrick als Real Madrid opende hun Champions League-campagne met een 4-0 overwinning op 10-man Shakhtar Donetsk in de dinsdag Group een confrontatie in het Santiago Bernabeu. De thuisploeg, 6-0 winnaars bij Espanyol in het weekend, kunnen achterop geraakt in de negende minuut. Joegoslavische Rakitskiy opgezet Azevedo in het gebied, maar zijn 15-yard staking vond de buitenkant van de paal.

Dit is een matchpoint, laat de fans enthousiast geen kwaliteit voetbalshirts op de scène om de fans te kijken zullen echt spijt. Karim Benzema zette de gastheren voorsprong in de 30e minuut, terwijl Shakhtar had middenvelder Taras Stepanenko gestuurd voor een tweede gele kaart vijf minuten na de re-start. Laten we verder te herzien. Real verspilde een goede kans drie minuten later, toen Dani Carvajal's pass van de rechterflank in Bale in het hart van de doos, maar zijn schot miste kracht en werd gered door Shakhtar doelman Andriy Pyatov. De gastheren bijna verdubbelde de voorsprong voor rust maar linksbenige staking Luka Modric vanaf 30 yards ging inch breed van de paal. Met nog vijf minuten te gaan, Pyatov maakte een one-handed te slaan op de harde schijf Benzema's duidelijk in wat waarschijnlijk Real vijfde worden gekeken.

Beoordeling van dit spel maakt ons gelukkig voelen, na de wedstrijd moet worden bekeken.